Kapalı ve Açık Alanlara Kablosuz Genişbant Ürünü

Kapalı ve Açık Alanlara Kablosuz Genişbant Ürünü

ZyXEL Turizm ve eğitim sektörü, küçük ve orta ölçekli işletmeler için yeni kablosuz erişim cihazı.

Kapalı ve açık alanlarda günlük değişken kullanıcıya hizmet sunan eğitim, konaklama gibi sektörlerde kullanıcıların her noktada aynı bağlantı hızını istemesi ve kullanıcıların çokluğu zaman zaman teknik sorunlar çıkarabiliyor.

ZyXEL yeni nesil kablosuz erişim noktası NWA1100-NH, uç noktalara bile yüksek kalitede sinyal gönderme yeteneği sayesinde daha başarılı Wi-Fi erişim alanı sağlıyor.

İnsanların yoğun internet erişimine sahip olduğu restoran, kafe, seminer salonları veya fuar alanları gibi geniş mekânlarda 802.11n Wi-Fi standardı sayesinde yüksek bant genişliğinde internet bağlantısı yayılabiliyor.

Önceki model kablosuz erişim noktalarından 4 kat daha yüksek bir performans sağlıyor.

Optimize edilmiş 5 dBi anten, veri transfer hızını artırırken aynı zamanda zayıf noktalara, duvar arkalarına ve uzak alanlara bile güçlü bir sinyal ulaştırılabilmesine ve geniş kapsama alanına imkan sağlıyor.

Cihazın yaydığı radyasyon SAR değeri bilinmiyor.

ZyXEL Türkiye, 2014 yılında toplamda 900 bin adet üzeri ürün satışı gerçekleştirerek pazarının lideri oldu. VDSL2 ve Fiber internet modem ve router satışlarında da açık ara lider olarak tamamlayan ZyXEL, cirosal olarak yüzde 50 yi aşan büyüme kaydetti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir