İstanbul Uluslararası Motosiklet Bisiklet ve Aksesuarları Motobike Fuarı Ne Zaman

İstanbul Uluslararası Motosiklet Bisiklet ve Aksesuarları Motobike Fuarı Ne Zaman

İstanbul Uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarı Motobike 23-26 Şubat 2017 tarihinde yapılacak. Fuara 20 yabancı ülke katılıyor.

Yeşilköy İstanbul Fuar Merkezi’nde 9. kez düzenlenecek Türkiye’nin ilk ve tek uluslararası motosiklet, bisiklet ve aksesuarları fuarında motosiklet ve bisikletin yanısıra kask, koruyucu kıyafet, gözlük, mont, eldiven, bot, çizme, lastik, modifiye ve performans kitleri, özel yağlar, katkı maddeleri gibi geniş bir ürün yelpazesi sergilenmekte.

Geçtiğimiz yıl fuarı 116 binden fazla kişi ziyaret etmişti.

Fuar bu yıl ilk kez düzenlenen Motobike Academy ile festival havasında bir organizasyona dönüşüyor.

Motosiklet ve bisiklet sektörleri Türkiye’de hızlı büyüyen bir alan. Türkiye’de uluslararası motosiklet markaları varlıklarını artırırken 2 ve 3 tekerlekli araç ihracatında da artış yaşandı.

Motobike İstanbul ziyaretçilere motosiklet ve bisikletler hediye edecek. Fuar ziyaretçileri Biletix’ten aldıkları her bir biletle motobikeistanbulcekilis.com adresine girerek çekilişe katılabilecek.

Çekilişle 1 adet Ducati Panigale 959 motosiklet, 1 adet KTM RC125 motosiklet, 1 adet Bajaj Pulsar 150NS motosiklet, 1 adet SYM marka 200i HD2 scooter, 1 adet Tetra marka April model E-bike ve 10 adet Sedona marka İstanbul model bisiklet hediye edilecek.

Biletix bilet fiyatları
23 Şubat:
Tam 20 TL
Kadınlar ve öğrenciler 10 TL

24 Şubat:
Tam 25 TL
Kadınlar ve öğrenciler 12,5 TL

25 ve 26 Şubat:
Tam 35 TL

Kombine 55 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir