Şarkısıyla Tepki Çeken Sezen Aksu’ya Destek Veren Ünlüler

“Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem’e” sözleri gerekçesiyle yoğun tepkiler alan şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Sezen Aksu’ya çok sayıda ünlü, gazeteci ve siyasetçi destek verdi.

Destek veren ünlüler arasında; Aleyna Tilki, Aslı Gökyokuş, Aynur Aydın, Ayse Özyılmazel, Bengü Kelleci, Berkay Şahin, Berkay Şahin, Berna Laçin, Cenk Eren, Ceylan Ertem, Defne Samyeli, Demet Akalın, Emel Müftüoğlu, Engin Alkan, Fazıl Say, Gökhan Özoğuz, Gülben Ergen, Gonca Vuslateri, İlyas Salman, Kenan Doğulu, Melek Mosso, Müjde Ar, Mustafa Sandal, Niran Ünsal, Sıla Gençoğlu, Serra Yılmaz, Seda Sayan, Sevcan Orhan, Simge Sağın, Tarkan, Tuğba Özerk, Zülfü Livaneli gibi isimler yer aldı.

Sezen Aksu için siyasetçilerden şu açıklamalar geldi;
Recep Tayyip Erdoğan: Sezen Aksu, Türk müziğinin önemli bir ismidir. Şarkılarıyla insanımızın duygularına tercüman olmuş bir sanatçımızdır.
Ekrem İmamoğlu: Sanatçıdır konuşacak. Sanatçılar bu ülkenin iç sesidir. Kimse gündem değiştirmek için bu sesleri kısamaz.
Ali Babacan: Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu’nun hedef alınması kabul edilemez.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir