Gıdalara Katkı Maddesi Eklemeden Raf Ömrünü Uzatan Yerli Oksijen Emici

Gıdalara Katkı Maddesi Eklemeden Raf Ömrünü Uzatan Yerli Oksijen Emici

Paketli hazır gıdaların içerisine eklenen katkı maddelerini insanlarda kansere ve çeşitli hastalıklara neden olduğu için artık tüketiciler tarafından tercih edilmemeye başlandı. Üreticiler bu sorunun çözümü için yeni yöntemler buluyor.

CML Gıda tarafından üretilen Fresh Life Oksijen Emici ürün içine değil paketlerken paket içerisine ayrı bir paketle konulur. Bu şekilde paketlenen ürünlerde katkı maddesi kullanya gerek yok. Kokusuz, kendine ait görselliği bozmayacak bir kaliteli ambalajı vardır. Bayatlama, küflenme gibi bozulmalara karşı ürünü koruduğu için raf ömrünü uzatır. Oksijeni emdiği için kötü koku, bakteri oluşumunu doğal yoldan engeller. Ürünlerin tazeliğini koruduğu için lezzet ve tat değişimine uğratmaz. Paketli ürünlerin içindeki oksijen emildiği için renk değişimini yavaşlatır.

Bulunduğu ortamdaki oksijeni emerek yüzde 0,1 seviyelerine indiren aktif bir paketleme çözümüdür.

Oksijen Emici tabletlerin içeriğindeki demir tozu ve diğer bileşenler kokuya neden olmaz ve ürüne olumsuz etki sağlamaz. Kullanılan kağıt Gıdaya uygun, kolay bir şekilde yırtılmayan bir ambalaj türüdür. Ambalaj üzerinde gerekli uyarılar yapılmıştır.

İçeriği demir tozu olan Oksijen Emici, doğal bir malzeme olduğundan sağlığa zararı yoktur. Aksine bozulma eğilimi hızlı olan doğal ürünlerde tercih edilmekte, kimyasal katkı maddesi kullanımını ciddi oranda azaltmakta ve bazı durumlarda sıfıra indirmektedir.

Oksijen Emiciler zehirli bir madde içermez ve yanlışlıkla yenildiğinde zararı yoktur ancak YENİLMEMESİ önerilir. Çocuklardan, yaşlılardan ve hamile kadınlardan sakınılmalıdır. Aksi durumda bir hekime başvurulması önerilir.

Düşük maliyet ile ürünlerin raf ömrünü doğal olarak uzatarak iade ürün işleminini azaltır.

Kuru gıda, bakliyat, unlu mamüller, Dondurulmuş gıda, peynir, süt ürünleri, sucuk sosis, pastırma, Kurutulmuş meyve sebze, kümes ürünleri, balık ve tüm paketli gıdalarda güvenle kullanabilir.

Oksijen emici kullanılan ürünler:
Çay ve Tütün Ürünleri
Çekirdek
İşlenmiş Et Ürünleri, Sucuk, Pastırma
İlaç ve Vitaminler
Böreklik
Badem
Baklagiller
Baklavalık Yufka
Bitkisel İlaç Tahılları
Ceviz
Cips
Et
Fındık
Fıstık
Hayvan Yemi veya Mamaları
Kahve
Kaju
Kek
Kuru Yemiş
Kurutulmuş Sebze ve Meyveler
Lavaş Ekmeği
Makarna
Mantı
Muffin
Peynir
Pizza
Süt ve Balık Ürünleri
Sigara ve Su Böreği Yufkası
Sosis
Sucuk
Tüm Hamur Işleri
Toz İçecekler
Unlu Mamuller
Yufka ve Ekmek Çeşitleri

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir