Angry Birds Fenerbahçeli Oldu

Angry Birds Fenerbahçeli Oldu

Fenerbahçe kulübü iştiraki Fenerium ile Rovio(Angry Birds) firması arasında lisans anlaşması imzalandı. Fenerium mağazalarında, Fenerbahçeli Angry Birds ürünleri satılacak.

Fenerium Genel Müdürü Mümtaz Karakaya, Fenerium Maraton Mağazası’nın altına, çocuklar için 1500 metrekarelik bir alan yapılacağını bu alanda çocuklar için oyuncaklar, deneyim alanları ve tiyatro salonu yer alacağını belirtti.

Karakaya “Angry Birds ile anlaşma yapıyoruz. Daha önce de Hello Kity ile anlaşma yapmıştık. Çok güzel geri dönüşler aldık. Bu tür lisans anlaşmalarımız devam edecek. Üretilecek olan özel bir tişörtün üstündeki resim animasyon uygulamada işaretleniyor. Mobil cihazın yada tabletin ekranında görülüyor olacaksınız. Bu tür bir tişört spor kulüpleri içerisinde bir ilk” dedi.

Rovio Lisans A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Serra Yılmaz, ürünlerden Fenerbahçe’nin sembollerinden sarı kanaryaya dikkat çektiklerini belirterek, “Angry Birds genç kuşakta oldukça popüler. Dünya üzerinde tercih edilen bir ürün. İki büyük markadan çok güzel bir içerik elde ettik. Önümüzdeki dönemde bu işbirliğimizi devam ettireceğiz” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir