Fenerbahçeli Futbolcuların Adı Kullanılarak Tahvil Satışıyla Dolandırıcılık Yapıldığı Açıklandı

Fenerbahçe kulübünden yapılan açıklamada Fenerbahçeli futbolcuların adı kullanılarak özel tahvile sahip olduğunu iddia eden kişilerin satışa çıkarılan tahvillerle dolandırıcılık yaptığı belirtildi. Fenerbahçe’nin özel sporcu tahvili adı altında hiç bir zaman satışa sunulan bir tahvili olmadığı belirtildi.

Bu tür durumla karşılaşanların en kısa sürede en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına ve emniyet birimine başvurmaları rica edildi. Bir şüphelinin İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edildiği açıklandı.

Fenerbahçe’den yapılan açıklama şöyle:
Kulübümüze yapılan ihbarlarda bazı kimselerin; kulübümüzün futbolcularına ait “Özel Sporcu Tahvillerine” sahip olduklarını, bu tahvilleri yüksek kar vaadiyle noterde düzenlenen vekaletnamelerle satışa çıkardıkları ve bu şekilde kişilerin dolandırıldığı tespit edilmiştir.

Kulübümüz tarafından satışa sunulan herhangi bir tahvil bulunmamaktadır. Hiçbir dönemde “Özel Sporcu Tahvili” adı altında herhangi tahvil satışa çıkmamıştır. Taraftarlarımızın, dolandırıcılık teşebbüslerinin mağduru olmamaları için dikkatli hareket etmelerini önemle hatırlatıyoruz. Karşılaştıkları bu tarz vaatlerle ilgili olarak herhangi bir kimseye ödeme yapmamaları, derhal en yakın Cumhuriyet Başsavcılığına ve emniyet birimine başvurmalarını rica ediyoruz.

Bu konuda kulübümüzün ve bazı eski futbolcularımızın ismini kullanan bir şüpheli tarafımızca İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığına şikayet edilmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir