Dünyada Akıllı Aydınlatma Farklı Alanlarda Ne İçin Kullanılıyor

Dünyada Akıllı Aydınlatma Farklı Alanlarda Ne İçin Kullanılıyor

Akıllı aydınlatma, hava durumunu gözlemleyebilir, emniyet birimlerine çatışma uyarısı gönderebilir, kötü hava şartlarında planlanmada yardımcı olabilir, bir sokak lambasının ne zaman arızalanacağını veya sürücünün ne zaman hata yapacağını tahmin edebilir çöp toplama faaliyetlerinde yardımcı olabilir.

Akıllı aydınlatma süpermarketlerde ürün bulabilir, müşterilere promosyonlar sunabilir, alışverişi oyuna dönüştürebilir, mağazalardaki müşterileri takip edebilir.

Akıllı aydınlatma hastanelerde yüksek değerli ekipmanları bulabilir, bekleme sıralarındaki birikmeyi algılayabilir, yaşlıların takibine, hastanede yön bulunmasına yardımcı olabilir ve hastanelerdeki hırsızlığı azaltabilir.

Akıllı aydınlatma ile alan kullanımında optimizasyon yapılabilir, temizlik ihtiyacının belirlenmesinde yardımcı olabilir, toplantı odalarının verimli kullanılmasına yardımcı olabilir, çalışanların kendi aydınlatmalarını kişiselleştirmelerine imkan sağlar, güvenli internet bağlantısı sağlar.

Akıllı aydınlatma, havaalanında tekerlekli sandalye bulabilir, park yeri bulabilir, şüpheli araçları belirleyebilir, trafiği yönetebilir, uçak yolcularının ne zaman uçaktan ayrıldığını algılayabilir.

Akıllı aydınlatma, acil durum aydınlatmalarını otomatik olarak test edebilir, müzelere ve galerilere bilgi akışı sağlayabilir, odalar öznelleştirilebilir ve otomasyon sağlanabilir, otel konuklarını daha fazla satın almaya teşvik edebilir, otellerde ve tatil bölgelerinde maliyetleri düşürebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir