Beğenilen Navigasyon Uygulaması Here Maps Hakkında Bilgi

Beğenilen Navigasyon Uygulaması Here Maps Hakkında Bilgi

Beğenilen Navigasyon Uygulaması Here Maps Hakkında Bilgi

İlk başta Nokia’nın geliştirdiği, 2015 yılında çoğunluk hisseleri (Audi, BMW ve Daimler AG) Alman otomotiv birliğine ait olan Hollanda merkezli Here Global B.V.’ye satılan HERE Maps, yol ağları, binalar, parklar ve trafik örüntüleri gibi konum içeriklerini yakalar ve ardından, Alpine, Garmin, BMW, Oracle ve Amazon gibi diğer işletmelere konumlandırma servisleri ve konum çözümleriyle birlikte, içerik eşleştirmeyi satar veya lisanslar.

Kendi HERE uygulamaları aracılığıyla ve ayrıca GIS ve devlet istemcileri ve Bing, Facebook ve Yahoo! gibi şirketlerin verileriyle konum hizmetleri sağlar.

Yaklaşık 200 ülke için harita verisi, 94 ülke için sesli rehberli konumlandırma verisi, 33 ülkede canlı trafik bilgisi sunmakta ve 45 ülkede yaklaşık 49.000 benzersiz bina için iç mekân harita verilerine sahiptir.

En büyük özelliği ise kapı numaralarını, site isimlerini, apartman isimlerini gösteriyor olmasıdır. Ayrıca diğer uygulamalardaki yanlış ve eksik sokak isimleri doğru bir şekilde görülmektedir. Toplu taşıma araçlarını da destekleyen uygulamayı internet bağlantınız olmadan da kullanabilirsiniz.

Almanya’nın en saygın otomobil dergilerinden biri olan, Auto Bild tarafından 2015 yılında “en iyi otomotiv uygulaması” ödüllüne layık görüldü.

Symbian, Android, Ios ile çalışan cihazlara yüklenebilen versiyonları mevcuttur.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.here.app.maps&hl=tr
https://apps.apple.com/app/id955837609

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir