Fenerbahçe Kahraman Şoför Ufuk Kıran ve Ailesini Ziyaret Etti

Fenerbahçe Kahraman Şoför Ufuk Kıran ve Ailesini Ziyaret Etti

Trabzonda silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüsün şoförü ağır yaralı olarak otobüsü kontrol edip durdurmayı başarmıştı. Şoförün bu kahramanlığı sayesinde sadece otobüsteki 41 kişinin değil Türkiye’nin itibarını kurtarmış oldu. Olası bir faciada tüm dünyada Türkiye’nin adı terör ülkesi olarak çıkarılacaktı.

Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, Ufuk Kıran ve ailesine, Fenerbahçe adına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi görenn Ufuk Kıran’ı odasında ziyaret eden Metin Doğan, soğukkanlılığı ve cesareti ile büyük bir faciayı önleyen Kıran’a, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu ve Fenerbahçe Camiası adına teşekkür etti ve kendisine Fenerbahçeli futbolcuların imzaladığı 53 numaralı Fenerbahçe forması hediye edildi.

Metin Doğan, Fenerbahçe Spor Kulübü ve Camiası olarak her zaman yanınızda olacağımızı bilmenizi isteriz, diye konuştu. Daha sonra Ufuk Kıran’ın Rize’deki evine ve ailesine de bir teşekkür ziyaretinde bulunuldu.

Kahraman şoför Ufuk Kıran, “Olay anında önce otobüse taş atıldığını sandım. Bu yüzden hemen orayı geçmek için hızlandım. Sonrasında kucağımda bir sıcaklık hissettim. Baktığımda her yerin kan olduğunu gördüm. Yoğun kanamam olduğunu görünce otobüsü yavaşlattım ve durdurdum. Ekip otosuna geçtim ve hastaneye getirildim. Sonrasını hatırlamıyorum. 10-12 yıldır bu işi yapıyorum. Geçmişte trafik kazası bile geçirmedim. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne, Başkanına ve Yöneticilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Hastane başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Hastamız buraya geldiğinde yoğun bir kanaması vardı. Önce kanamayı durdurup daha sonra kendisini yoğun bakım ünitesine aldık. Cerrahi bir müdahalede bulunmadık. Beyinde ve gözlerinde herhangi bir hasar oluşmaması nedeniyle hastamızın son derece şanslı olduğunu söyleyebilirim. Kendisi zaten çok pozitif bir hastamız. Bundan sonraki hayatını etkileyecek bir sorun görünmüyor. Sadece yüzünde biraz ödem var. Bugün ya da yarın taburcu etmeyi planlıyoruz”, ifadelerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir