Sonbahar Kış Sezonunun Moda Renkleri

Sonbahar Kış Sezonunun Moda Renkleri

Kırmızı:Kırmızı gücün, cesaretin ve şehvetin rengidir. Kırmızının bir çok tonu bulunmakta, teninize uygun olanı seçmelisiniz. Açık tenliyseniz kiraz kırmızısı, esmer tenliyseniz şarap kırmızısı ve bordo tonlarını tercih edin. Kırmızıyı abartılı görünmemesi için natürel ve dikkat çekmeyen renklerle kombine edin. Kırmızı – beyaz – siyah üçlüsü ideal bir kombinasyon olacaktır. Ayrıca gri, kahverengi ve bej tonları ile de kombine edebilirsiniz.

sonbahar kış kırmızı modası

Asker yeşili:Sonbahar – kış sezonunda asker yeşili modası devam ediyor. Hem kıyafetlerde hem de aksesuvarlarda asker yeşili dikkat çekiyor.Asker yeşilini taba rengi, haki, kahverengi, bej ve siyah tonları ile kombine edebilirsiniz.

asker yeşili modası

Camel ( devetüyü): Devetüyü rengi bu sezon fırtına estiriyor. Klasik devetüyü paltolar bu sezonun gözdeleri. Devetüyü rengini kahverengi, mavi ve siyah renkleri ile kombine edebilirsiniz.

camel modası

Klasik renkler: Yeni sezonda sade hatlı klasik renkli modeller çok moda. Siyah, kahverengi, lacivert gibi renkler bu sezonda olmazsa olmazlardan.

sonbahar klasik modası

Sarı: Canlı sarı yeni sezonun trendlerinden. Bu tonu siyah,kahverengi, beyaz,mavi ve yeşilin tonları ile kombine edebilirsiniz.

sarı modası

Leopar: Leopar bu sezonun deseni denebilir. Bu desen her yerde; canta, ayakkabı, flüar, ceket, elbise, etek, bluz.

leopar modası

Naturel (toprak tonları): Kahverengi, taba, bej gibi toprak tonları bu sezonun trendi. Herkezin garderobunda bulunan bu klasik tonlar genelde her renkle tamamlanabillir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir