6. Uluslararası Profesyonel Aydınlatma Tasarımı Kongresi Paris’te Düzenlenecek

6. Uluslararası Profesyonel Aydınlatma Tasarımı Kongresi Paris'te Düzenlenecek

Fransa’nın başkenti Paris’te 1-4 Kasım 2017 tarihleri arasında Uluslararası Profesyonel Aydınlatma Tasarımı Kongresi düzenlenecek. 2 yılda bir yapılan kongre daha önce Londra, Berlin, Madrid, Kopenag ve Roma’da düzenlenmişti.

Etkinlik kapsamında gerçekleştirilecek sunumlar için makale çağrısı ise hem deneyimli hem de yeni nesil aydınlatma profesyonellerini, araştırmacıları, eğitmenleri, endüstri temsilcilerini ve iş alanları bir şekilde profesyonel aydınlatma tasarımı ile ilgili olan herkesi kapsıyor.

Daha önceki etkinliklerden herhangi birisinde basılmış ya da sunulmuş makaleler kabul edilmeyecek. Tüm makaleler profesyonel seviyede ve profesyonel katılımcıları hedefliyor.

Konferans makalelerine ek olarak organizatörler Deneyim Alanları adlı bir etkinliğe imza atıyor. Bu odalar katılımcıları, aktif olarak, ışığı ve karanlığı ilk elden edinilen farklı konu başlıkları içinde deneyimlemeye davet ve teşvik ediyor. Ayrıca bu etkinlik kapsamında; konu ışık ve mekana gelince, eğitimsel olarak da katılımcılara fayda sağlanması, onların kişisel ve profesyonel değerlerine, önceliklerine tüm bunları ekleme olanağının sunulması da hedefleniyor.

Aydınlatmada önemli değişimler kamu alanında, yapısal yenilemeler dikkate alınarak, öngörülüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir