İnternete Bağlanan Tüm Cihazlara Mutlaka Antivirüs Yüklenmeli

İnternete Bağlanan Tüm Cihazlara Mutlaka Antivirüs Yüklenmeli

Yaklaşık 390 milyon cihazda yüklü olan Avira Antivirus hafif ve güçlü, virüslere ve diğer zararlı yazılımlara karşı koruma sağlıyor, casus yazılımları ve reklam yazılımları kaldırıyor. Avira Tarayıcı Güvenliği Uzantısı ile birlikte gizlilik araçları ve arama sonuçlarınıza yönelik güvenlik derecelendirmeleri sunuyor.

Avira Free Mac Security, çok çalışan makineleri minimum bir çabayla güvenli durumda tutuyor. Dakikalar içinde kurulan çözüm gerçek zamanlı zararlı yazılım koruması, profil tabanlı sistem tarayıcı, tek tıklama ile virüs temizleme ve sezgisel bir arayüz sunuyor.

Android aygıtları için zararlı uygulamalara, aygıt çalınmasına ve istenmeyen aramalara kaşı benzersiz koruma sunuyor, Avira Antivirus Security, internet bağlantı dünyası için çok yönlü, güvenilir bir araç. Her zaman sektörün en zorlu ödüllerini kazanan aynı ileri antivirüs teknolojisine sahip akıllı uygulamayla mobil tehditlere, hırsızlığa ve veri kaybına karşı koruma sağlıyor.

Tekli çözümlerin yönetim ürünlerine ek olarak, PDA’lar için güvenlik programları, smart telefonlar ve gömülü aygıtlar da sunulur.

Çalışanların yoğun mesailerinin ve şirketlerin saygınlığının korunmasına ihtiyaç duydulduğunda Avira’nın üstün algılama oranları ve basit işlemleri, işleri ileri taşıma özgürlüğü ve dijital tehditleri geride bırakıyor.

İş istasyonları ve dosya sunucuları için virüs koruması, Ağ Geçitleri, Unix ve SharePoint için kötü amaçlı yazılım koruması Bulut sistemi içerisinde antivirüs ve zararlı yazılım temizliği sağlıyor.

Programın ücretsiz sürümü bu adresten indirilebilir;
www.avira.com/tr/download-start-new/product/avira-free-antivirus

Kurumlarda ücretsiz test etmek için deneme lisansı alınabiliyor
www.avira.com/tr/products-test-license/use_code/1/promo_code/81121?x-origin=web

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir