VMware, NVIDIA ve Google Sanal Masaüstü Projesi

VMware, NVIDIA ve Google Sanal Masaüstü Projesi

NVIDIA, Google Chromebook’larda yüksek performanslı sanal masaüstleri ve iş istasyonu sınıfı grafikler sunmak üzere birlikte çalıştıklarını duyurdu. Teknolojiye yönelik bir önizleme olarak gösterilen çözüm, kullanıcıların en zorlu hesaplama gereksinimlerini karşılayacak olan gelecek nesil VMware Blast Performance ve NVIDIA GRID™ vGPU™ teknolojisini sunmaktadır. Birlikte yürütülen bu çalışmanın, yüksek performanslı sanal masaüstleri için donanım seçeneklerini genişleterek kullanıcılara performanstan ödün vermeden kendi sistemlerini seçme olanağı vermesi bekleniyor.

Geliştirilen bu ortak çözüm, sanal grafik uygulamaların performansını optimize eder. NVIDIA GRID™ vGPU birden fazla sanal masaüstünde GPU hızlandırma paylaşmak için sektörün en gelişmiş teknolojisidir. Bilgi işlem merkezinde VMware Horizon ile bir araya gelen çözüm, tek bir sunucu üzerinde daha fazla masaüstü ve uygulama kullanılmasına olanak sağlamak için grafik ve CPU kullanımını optimize edcektir.

VMware BLAST Performance teknolojisi, NVIDIA® Tegra® kod çözümü teknolojilerini kullanarak bilgi işlem merkezinde ve Chrombook’lar üzerindeki donanım yazılımında müthiş bir son kullanıcı deneyimi, grafik açıdan zengin yüksek uyumlu grafikler ve yüzde 50’ye kadar daha uzun pil süresi sunacak1. Böylece Adobe Illustrator CC ve Autodesk AutoCAD ile Microsoft® Office gibi verimlilik uygulamaları gibi zorlu uygulamalar tamamen akıcı bir şekilde çalışır. Acer Chromebook 13 gibi NVIDIA Tegra K1 ile güçlendirilen Chromebook’lar, bu yeni teknolojiden yararlanacak ilk Chromebook’lar arasında olacak.

VMware, yöneticisi, Farklı gereksinimleri olan tüm sektörlerdeki kuruluşlar, yakında sektörün öncüsü üç şirketin geliştirdiği, çalışmak için yeni bir yol sunan mobil-bulut çözümüne kavuşacak.

NVIDIA yöneticisi, Bu çözüm, müşterilere NVIDIA donanım hızlandırmalı grafiklerin performansı, tutarlılığı ve uyumluluğunun yanı sıra sanal bir ortamın esnekliğini, hareketliliğini ve güvenliğini sunacak.

Google yöneticisi, Üreticilerin karmaşık 3D modeller tasarladığını ve dünya genelinde mühendislerle paylaştığını, ya da doktorların üst düzey iş istasyonlarına bağlı kalmaktansa tıbbi görüntülemeyi iş ortamlarının dışına çıkardıklarını düşünün, dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir