Sony Ekran Görüntüleme Standardını Değişti Yeni Monitör Ultra Led Kullanıyor

Sony Ekran Görüntüleme Standardını Değişti Yeni Monitör Ultra Led Kullanıyor

Sony yeni ekran teknolojisini tanıttı. Işık kaynağı olarak ultra kaliteli LED’ler kullanılarak tek bir yüksek çözünürlüklü görüntü sağlıyor. Ölçeklenebilir yeni sistem, yüzde 99 Siyah Yüzey Alanıyla yüksek kontrast, yüksek çözünürlük ve çok etkileyici görseller sağlıyor.

Büyük bir tuval tarzındaki yeni teknoloji, birinci sınıf görsel simülasyon ve eğlence alanlarında rakipsiz esneklik ve canlandırma sunuyor.

Yeni tuval teknolojisi, büyük ölçekte detaylı video görüntüleri ve gerçekçi simülasyonlar gereken çeşitli ticari uygulamalar için tasarlandı. Bu uygulamalar otomotiv sektöründe endüstriyel ürün tasarımı ve üretiminden eğlence parkları, müzeler, kalabalık lobiler ve galerilerdeki ekranlar ile toplantı odaları ve yayın stüdyoları gibi yerler.

CLEDIS(Entegre Kristal Işık Yayan Diyotlu Yapı) kendinden emisyonlu ekran teknolojisi, ekran yüzeyine monte edilen ultra kaliteli kırmızı, yeşil ve mavi LED’leri kullanıyor ve her piksel ışığı bağımsız olarak yayıyor.

Ayrıca ekran neredeyse 180 derecelik görüntüleme açısına ulaşıyor ve görüntü, büyük ekranlarda bile parlaklık ve renk açısından köşeden köşeye tutarlı oluyor.

Önümüzdeki yıl Avrupa’da satışa çıkarılması planlanan CLEDIS ekran çözümü ilk kez Haziran ayında düzenlenecek InfoComm 2016 fuarında sergilenecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir