Kız ve Erkekleri Ele Veren Ayrıntılar

Kız ve Erkekleri Ele Veren Ayrıntılar

Kızlar genellikle saçlarını okşama ve geriye doğru atma hareketini yaparlar. Kızların saçlarını düzetlmesi arkaya atması ilgi istediğinin işaretidir. Bir ya da iki elini birden kalçasına tutar. Kızların başlarını yana doğru eğik bir şekilde durup bakmaları ise duygusal bir ortamda olduklarını gösterir. İlgilendiği erkeğe ise bileklerinin iç tenini gösterir. İlgilendiği erkekle konuşurken erkeğe avuçlarını gösterir. Bu hareketi özellike sigara içerken çok yaparlar. Ayrıca kızlar ilgilendiği erkek fark edene kadar ona kaçamak yan bakışla bakar ve erkekle göz göze geldiği anda bakışlarını kaçırır. Dudaklarını ıslatır yada ıslak gösteren kozmetik ürünler kullanır.

Erkekler ise genellikle ellerini cebine sokar, taktıkları kravatları kendi kendine çekiştirir, kravatı yoksa yakasını düzeltip omzundaki olmayan tozları siler, ceket kollarıyla ve kalemleriyle sıklıkla oynar. Erkekler yalan söylediğinde gözlerini aşağıya doğru kaçırır, ellerini gözlerine götürür. Kızlar ise yukarıya doğru bakar ve elleri burunlarına gider.

Kızlar bulunduğu çevreyi kısa süreli bakışlarla algılar, erkekler ise uzun süreli bakışlarla çevreyi algılarlar. Kız ve Erkeklerin oturuş şekilleride çok farklıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir