Guinness Rekorlar Kitabı İçin El Baskısı Toplanıyor

Guinness Rekorlar Kitabı İçin El Baskısı Toplanıyor

Amway çocukların yetersiz beslenmelerine karşı verilen savaşı desteklemek için dünya çapında özel bir proje başlattı. 5 yaşın altındaki çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine destek olmayı amaçlayan proje kapsamında Amway kitleleri bir araya getiriyor ve Nutriway Power of 5 projesi ile Guinness Dünya Rekoru için el baskısı topluyor.

30.006 adetten fazla el baskısı toplanırsa Amway şu anki Guinness rekorlar kitabına geçecek. Toplanan bu el baskıları ünlü sanatçılar tarafından kolaj haline getirilecek.

İnsanların daha iyi yaşam sürdürmelerini amaçlayan Amway, bu proje kapsamında, dünya çapında bir insani yardım kuruluşu olan CARE yardım kuruluşuna 400.000 Dolar bağışlayacak. Bağışın yanı sıra, 5 yaşın altındaki çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerini desteklemek adına Amway, düzgün beslenmenin yeterli olmadığı bölgelere ulaşarak, yiyeceklere kolaylıkla eklenebilen toz besin destek ürünü Nutriway Little Bits’i CARE yardım kuruluşu aracılığı ile çocuklara ulaştıracak.

Amway Avrupa Dış İlişkiler Bölge Müdürü: Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişiminde ilk 5 yılın çok önemli olduğunu biliyoruz. Bu dönemde eğer doğru beslenmezler ise vitamin ve mineral eksikliğinden gelişimlerinde problem yaşanabiliyor. Dünya Sağlık Örgütü’nün yaptığı açıklamaya göre tüm dünyada her sene 3 milyondan fazla çocuk yetersiz beslendiği için ölüyor. Bu sebepten Amway olarak öncelikli amacımız çocuklarımızın gelişimi. Sağlık ve zinde yaşam sektöründe 80. Yılını dolduran Nutriway markası ile insanların daha sağlıklı bir yaşam sürmesi vizyonunu hayata geçiriyoruz. Nutriway Power of 5 projemiz ile de hem besin desteği hem de maddi destek verme şansımız olacak. Amway Türkiye olarak global çapta düzenlenen bu projeye destek vermekten gurur duyuyoruz. Bu yıl düzenlenen çeşitli Amway etkinliklerinde el baskısı toplayarak kampanyaya destek vermekteyiz. Bu proje çocukların sağlıklı beslenmesine destek olmak üzere herkesi kapsamaktadır, dedi.

Sağlıklı yaşamanın dünyadaki en büyük zenginlik olduğunu bilen ve bu sebeple tüm dünyada gerçekleştirdiği sponsorluklarla sporculara ve takımlara da destek veren Amway’in projesi için Türkiye’den ilk destek A Milli Voleybol Takımından geldi. İstanbul Ataşehir’de bulunan Amway Plaza’yı ziyaret eden A Milli Bayan Voleybol Takımı sporcuları el izlerini vererek çocukların gelişimi için düzenlenen projeye destek verdiler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir