Tarsus Belediyesi Avrupa Mükemmellik Ödülü Finalisti Oldu

Tarsus Belediyesi Avrupa Mükemmellik Ödülü Finalisti OlduTarsus Belediyesi Avrupa Mükemmellik Ödülü Finalisti Oldu

Tarsus Belediyesi, Avrupa Mükemmellik ödülü için başvurduğu ilk yılında Finalist olarak kabul edilen 15 kurumdan biri oldu.

Avrupa Kalite Yönetimi Vakfı(EFQM), Tarsus Belediyesi’nin Avrupa Mükemmellik Ödülü başvurusunda finalist olduğunu açıkladı. EFQM Mükemmellik Ödülü değerlendirmeleri sonucunda finalist olanlar, iyi yönetilen ve örnek olarak kabul edilen kurum veya kuruluşlardır.

Tarsus Belediyesi adına bir heyet 29 Eylül tarihinde İtalya’nın Milano kentinde düzenlenecek törenle ödülü alacak.

Belediye Başkanı Şevket Can, Türkiye’de Mükemmellik Büyük Ödülü alan ilk ve tek belediye olduk. 2002 yılında; Türkiye Kalite Derneği’ne üye olarak çalışmalara başladık. 10 yılda elde edilen birçok başarının ardından 2013 yılında Türkiye Mükemmellik Büyük Ödülü’nü kazandık. 2015 yılında EFQM’e üye olduk. Üye olduktan sonra özdeğerlendirme çalışmamıza devam ederek, iyileştirme projelerimizi belirledik ve hayata geçirmek üzere çalışmalar yaptık, EFQM’e teslim ettik. Belediyemizde yapılan saha ziyaretinin ardından sürecin sonunda değerlendirme ekibi tarafından finalist olduğumuz açıklandı. Ülkemize, ilçemize, belediyemize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun, dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir