Helal Gıda Sertifikalı Ürünler Firmalar Markaları ve Biyolojik Sömürgecilik Tehlikesi

Günlük yaşamda insanların kullandığı hazır gıdalar ve kozmetik ürünleri insanları kanser yapan çok sayıda kimyasal katkı maddeleri ve genetiği değiştirilmiş katkılar içerirler. Bu ürünleri tüketenler kanser dışında çok sayıda hastalıklara hipertansiyona, koroner kalp hastalıklarına, diyabet hastalıklarına, deri hastalıkları, bağırsak hastalıklarına ve kist, tümör, ur kitlelerine yakalanıyor. Bu konularda büyük bir kesim bilinçsiz durumda olduğu için her yıl bu tür hastalıkların oranı sürekli artmakta.

İslam dininde gıdalarla oynanması, genetiğinin değiştirilmesi ve insanlara zarar verici hale getirilmesi yasaktır.

Biyo sömürgecilik, besinlerin genleriyle insanların hastalanacağı şekilde oynamak bu sömürgeciliğin ne denli etkili, derin ve acımasız olduğunu göstermektedir. Bu yolla hem gıdalar, hem de insanlar zarar görürken büyük sömürü yapılıyor.

Ekonomik kazanç için gıdanın dengelerini bozmak biyo sömürgeciliğin en büyük özelliğidir.

TSE Helal Gıda Belgelendirilmesi yapılan ürünler:
Baharatlar ve çeşni maddeleri, Balık ve balık ürünleri, Bal ve yan mamulleri, Besin takviyeleri, Bitkisel ve hayvansal kökenli sıvı ve katı yağlar, Enzimler, Et ve et mamulleri, Gıda katkı maddeleri, Hazır yemekler, Kahve ve kahve ürünleri, Kakao ve kakao ürünleri, Meşrubat (Alkolsüz içecekler), Meyve ve sebzeler ve bunların mamulleri, Mikro organizmalar, Nişasta ve nişasta ürünleri, Süt ve süt mamulleri, Su, Tahıl ve tahıl ürünleri, Yağlı tohumlar, Yumurta ve yumurta mamulleri, Çay ve çay ürünleri, Özel beslenme amaçlı gıdalar, Şeker ve şekerleme mamulleri

Ayrıca; Yemek fabrikası veya Toplu yemek mutfağı, Lokanta, Kafeterya, Pastane, Hızlı yemek servis yerleri, Market, Kasaplık Hayvan Kesim Yerleri (Mezbahalar) için TSE Helal Hizmet Belgelendirmesi yapmaktadır.

TSE tarafından Helal Kozmetik Belgelendirmesi yapılan ürünler:
Bebek ürünleri, Kişisel temizlik ve banyo ürünleri, Göz bakım ve makyaj ürünleri, Makyaj ve makyaj temizleme ürünleri, Koku verici ve ter önleyiciler, Traş ürünler, Cilt bakım ürünleri, Tüy dökücü ürünler, Tırnak ürünleri, Ağız bakım ürünleri, Saç bakım ve temizleme ürünleri, Saç renklendirici ürünler, Güneş ürünleri

TSE onaylı Helal Gıda markalarına bu adresten bakabilirsiniz:
https://www.tse.org.tr/tr/modul/icerikyonetimi/icerikdetay2.aspx
Kısa adres: https://clck.ru/CAeuR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir