Turkcell Arama Motoru Uygulamasını Duyurdu

Turkcell Yerli Arama Motoru Uygulamasını Duyurdu

Turkcell, tüm gsm operatörü abonelerinin sadece mobil cihazlarda kullanabileceği YAANİ adlı yerli arama motoru uygulamasını duyurdu. Turkcell abonesi olarak, YAANİ’yi indirip kullananlar ise internet paketi kazanıyor. Yaani indirmede 1 GB, Yaani’yi kullanımda da 1 GB hediye edilecek. Uygulama iOS’un 9 ve Android’in 4.1 ve üzeri işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarına indirilebilmekte.

YAANİ Uygulaması, ilk önce yerel içeriklere öncelik veriyor.

Yaani uygulaması içinden yapılan aramalar sonucunda gördüğünüz arama sonuçlarını içeren sayfa Turkcell aboneleri için ücretsizdir (Müzik ve Harita kategorisi ücretlendirilmekte) Arama sonuçlarına tıklanarak gidilen sitelerdeki mobil internet kullanımları operatörünüzün standart internet tarifesi veya varsa mevcut mobil internet paketiniz üzerinden yapılacaktır.

YAANİ Tarayıcısı hakkında bir sorun ya da öneri bildirmek için; ekranın sağ üst kısmından menüyü açarak Geri Bildirim’e tıklayıp, talebinizi seçerek Geri Bildirim kutusuna Şikayet/Öneri metninizi yazıp Gönder tuşuna basın. Sorun ya da önerinizi doğrudan mail yoluyla da destek@yaani.com adresinden Turkcell’e bir e-posta göndererek iletebilirsiniz.

YAANİ arama motoru hakkında detaylı bilgi için: yaani.com.tr adresine bakabilirsiniz.

Uygulamayı indirmek için
App Store:
https://itunes.apple.com/tr/app/yaani/id1265035532?mt=8

Google Play:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.turkcell.yaani&hl=tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir