İran Amerika’nın Merkezi Komutanlığına Sızdığını Açıkladı

İran Amerika'nın Merkezi Komutanlığına Sızdığını Açıkladı

İran Tuğgeneral Emirali Hacizade, Amerika’nın bölgedeki askeri teşkilatlarının merkezi komutanlığına sızmayı başardıklarını ve Amerika’nın bölgede çevirdiği dolapları ifşa edeceklerini belirtti.

İran Tuğgeneral Emirali Hacizade şunları ifade etti:
Amerika’nın Irak ve Suriye’de ne tür girişimlerde bulunduğuna dair bazı belgeleri ifşa edebiliriz. Zira biz geride bıraktığımız tüm bu yıllarda Amerika’nın merkezi komutanlığına sızarak neler yaptıkları, nereleri izleyip nerleri vurduklarının yanında terör örgütlerini nasıl desteklediklerini de görüyorduk.

İranlı Devrim Muhafızları bölgenin birinci gücü olduğundan ötürü düşmanlar bizim ile şaka yapamayacaklarını çok iyi biliyorlar. Dünyanın birçok ordusu teröristlerle mücadele için bölgeye sevk edildi ancak hiçbirisi başarıya ulaşamadı.

Amerika bölgemizde ağır planların hayata geçirilmesi projesini izliyordu ancak İranlı Devrim Muhafızları tüm bunları yerle bir etti. Askeri silahlar alanı ile füze ve radar sistemleri konusunda kaydettiğimiz gelişmeler gibi ilerlemelerimiz vasıtasıyla Amerika’nın karşısında dimdik durmalıyız. Onlarla müzakere etmenin herhangi bir faydası yok, tehditleri ülkemizden uzaklaştıran etkenler ise askeri güç, liderlik ile halkımızın birliğiydi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir