MEB Din Öğretimi Portalı İnternette Yayına Başladı

MEB Din Öğretimi Portalı İnternette Yayına Başladı

MEB Din Öğretimi Genel Müdürlüğünce, gerçekleştirilen akademik, bilimsel, mesleki, sosyal, kültürel, sanatsal, sportif yarışma ve etkinlikler için Din Öğretimi Portalı oluşturuldu.

Sitede; 40 Şair 40 Şiir Etkinlikleri, Dost Kitaplar Dost Öğrenciler: Okuyan 7’ler Kitap Okuma Etkinliği, Mesleki Yarışmalar, Arapça Bilgi ve Etkinlik Yarışmaları, 40 Hadis Etkinlikleri, Münazara Etkinlikleri, Genç Sesler Mûsiki Etkinliği, Genç Fikirler Öğrenci Paneli gibi faaliyetler, öğretmen, öğrenci ve diğer eğitim paydaşlarının kullanımına sunuluyor.

Din Öğretimi Portalı’nda yer alan sosyal-kültürel eğitim etkinlikleriyle öğrencilerin; milli, manevi, ahlâki, insani değerleri benimseyen, okuyan, düşünen, yorumlayan, medeniyetimizin tarihi ve kültürel mirasına sahip çıkan bireyler olarak yetişmeleri amaçlanıyor. Bilimsel, akademik, mesleki, edebi, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif gelişimlerine çok yönlü katkıda bulunmayı da amaçlayan etkinliklerle öğrencilerin; yabancı dil becerilerini geliştirmeleri, onları insanlığa karşı sorumluluk duyan, yapıcı, üretken ve verimli kişiler olarak yetiştirmeleri hedefleniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir