Çocuklar İçin Biriktiriyoruz Projesi Bağışlarınızı Bekliyor

Çocuklar İçin Biriktiriyoruz Projesi Bağışlarınızı Bekliyor

İhtiyaç sahibi çocukları bularak onlara destek olmayı amaçlayan bir proje. Kampanya tüm Türkiye kapsamında gerçekleşiyor.

Gönderilen tüm bağışlar bağışçıların adıyla online olarak //www.insan-tr.com/index_tr.html#bolum4 adresinde Kim Ne Kadar Destek Oldu başlığıyla yer almakta.

Seçilen bir çocuğa birebir düzenli destek olmak isteyenler için, çocuktan haberler, fotoğraflar, karnesi ya da sağlık durumu gibi bilgileri hakkında düzenli olarak paylaşımlar yapılıyor. Ayakkabı projesinde ise havuzda hedeflenen rakam toplandığında üretilen ayakkabıların önemli bir kısmı bizzat il il elden teslim edilecek, elden teslim edilsin edilmesin tüm okullardan teslim belgesi alınacak. Teslimler sırasında ise belge niteliğinde fotoğraf çekimleri ve röportaj videoları hazırlanması, daha sonrasında tüm bu materyallerin internet sitesinden ve sosyal medya sayfalarından yayınlanması planlanıyor.

Bir çocuğa destek olduğunuzda paranızın yüzde 90’ı direk çocuğa gider. Kalan yüzde 10 ise dernek masrafları için derneğe kalır. Bu oran uluslararası sistemlerde de bu şekilde olup, süreç içinde değişmeyecektir. Örneğin bir çocuk için aylık gelen 200 TL’nin 180 TL’si çocuğa gönderilirken, 20 TL’si derneği ayakta tutmak için harcanmaktadır.

Bir çift ayakkabının üretilip çocuğa ulaştırılması için gerekli miktar 40 TL olup, tüm mali döküm, tablosuyla birlikte kampanya izni sırasında dernekler müdürlüğü tarafından onaylanmıştır.

Bir Çift Mutluluk kampanyası okul ve öğrenciler arası farklılık oluşmaması gözetilerek 10 bin okul ayakkabısının aynı model ve standartta tek tip üretilmesi planlanan bir projedir. Bu nedenle fiziki ayakkabı yardımı kabul edilemiyor. Ancak soğuğa dayanıklı, deriden yapılmış bir çift ayakkabının bir çocuğa ulaştırmanın birim maliyeti 40 tl olarak belirlenmiştir.

Anadolu köy okulları ile şu anki aktif çalışma okul ayakkabısı üzerine.

Genel dernek bağışları ve birebir çocuk sponsorlukları için:

İnsan İletişim Derneği Denizbank Kızıltoprak Şubesi
Hesap No: 11567143
IBAN:TR35 0013 4000 0115 6714 3000 01
Banka Swift: DENITRIS (yurtdışından ödemeler için)

BİR ÇİFT MUTLULUK Ayakkabı Kampanyası için:
İnsan İletişim Derneği YapıKredi Feneryolu Şubesi
Hesap No: 45492926
IBAN:TR85 0006 7010 0000 0045 4929 26
Banka Swift: YAPITRISFEX (yurtdışından ödemeler için)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir