Telefonunuza Virüs Bulaşmadan Tedbiri Alın

Telefonunuza Virüs Bulaşmadan Tedbiri Alın

Android ve iOS platformları için Trend Micro Mobile Security gelişmiş tehdit tanıma algoritması sayesinde tüm zararlı mobil uygulamaları telefonunuza indirmeden önce tarayabiliyor.

Android telefonlarla birlikte iPhone, iPad ve iPod Touch telefonlarında kötü amaçlı web siteleri engellemek için Trend Micro Smart Protection Network altyapısını kullanıyor. Mobile Security bu altyapı sayesinde tüm tehditlerden anında haberdar oluyor ve yazılımını güncel tutuyor.

Ayrıca çocukların kullandığı cep telefonlarını güvenlik altına almak için gereken tüm özellikler Mobile Security’de bulunuyor. Yaşa dayalı sınırlamalarla uygunsuz web sitelerini filtreliyor. Ayrıca cihazı kaybetme riskine karşı uzaktan kilitleme, silme, SIM kart koruması, yer belirleme ve alarm çaldırma gibi özelliklerle cihazı koruma altına alabiliyor.

Trend Micro Mobile Security bellek ve İşlemci kullanımını düzelterek mobil cihazların pil ömrünü uzatıyor ve daha hızlı çalışmasını sağlıyor. Ayrıca cihazdaki her uygulamanın geçmiş kayıtlarını görüntüleyerek silmek istediklerinizi seçmenize ve ardından tek bir dokunuşla silmenize olanak sağlıyor. 3G/4G, WiFi, Bluetooth gibi özellikleri kullanılmadığı zaman otomati kapatarak performansı artırıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir