Zyxel Türkiye 10. Yılını Kutluyor

Zyxel Türkiye 10. Yılını Kutluyor

Beş kıtada 150 ülkede faaliyetlerini sürdüren ağ teknolojileri alanında dünya liderleri arasında ve Türkiye’nin en bilinen, en çok tercih edilen markaları arasında yer alan Tayvan merkezli Zyxel’in Türkiye Ofisi 10 yaşında.

Zyxel Türkiye 2017 yılında yüzde 20 büyüme hedefliyor.

Zyxel’in satış verilerine göre, bu senenin yıldız ürünleri arasında VDSL cihazlar yer alıyor. Servis sağlayıcı firmaların VDSL dönüşümü yapması sebebi ile son kullanıcıya da daha yüksek bant genişliği sunan Zyxel VDSL ürünler veriliyor.

Bir diğer ürün grubu ise duvar yapısı sebebi ile Wi-Fi sinyalinin zayıfladığı noktaları da kapsama alanına alabilmek için kullanılan Kablosuz Ağ Geliştirici ürünler. Bu grupta, İnternet bağlantısını elektrik hattı üzerinden taşıyarak diğer odalara ulaştıran PLA cihazlar en çok talep gören ürünler arasında yer alıyor.

Günümüzde kişisel olarak üretilen verinin de yedeklenmesi ve paylaşılması giderek önem kazandığı için kurumların yanı sıra son kullanıcılar da fotoğraf, video ve dokümanlarını yüksek kapasiteli Ağ Veri Depolama (NAS) cihazlarına yüklemeyi tercih ediyorlar. NAS’lar ayrıca, bulutta tutulan verilerin yedeklenmesi ve senkronize edilmesi amacı ile de sıklıkla tercih edilen çözüm olarak öne çıkıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir