Elektrik Üreten Spor Aletleri Yarı Yarıya Enerji Tasarrufu Sağlıyor

Elektrik Üreten Spor Aletleri Yarı Yarıya Enerji Tasarrufu Sağlıyor

Dünya çapında 80 ülkede ürünlerini kullanıcılarına sunan SportsArt fitness alanında Türkiye pazarında da yer alıyor. Kardiyo, klasik fitness, ağırlık çalışmaları ve medikal fitness ürünlerini sporseverlerin beğenisine sunan SportsArt’ın Eco Power özellikli koşu bantları ve eliptik bisikletleri, kendi enerjisini üretiyor. Bu sayede yüzde 50 oranında enerji tasarrufu sağlıyor.

Türkiye’de bütün spor salonlarında elektrik üreten spor aletleri olsa doğaya çok büyük katkı sağlanırdı.

Tayvanlı 37 Yıllık deneyimli SportsArt, ürettiği spor aletleri sayesinde insanlar bir yanda spor yaparken diğer yanda elektrik üretiyor. Ürettiği elektrik miktarını dünyaya ve doğaya katkısını ekrandan anlık olarak takip edebiliyor.

Firma kendi patentli ekipmanları dışında Ar-Ge çalışmalarına da önem vermekte. 50 bin metrekarelik üretim alanı ile dayanıklılık ve ergonomiyi esas alıyor. En yeni ve dayanıklı Fitness Ekipmanları üretimini yapmakta. Elektro-Mekanikte Koşu bantları ve bazı muadil ekipmanların motorlarına ÖMÜR BOYU garanti vermektedir.

Sports Art; Profesyonel Fitness Merkezleri, Spor Salonları, Oteller ve Spa merkezleri, Toplu Konutlar, Sivil ve askeri sosyal tesisler, Şirketler, Üniversiteler veya evinizde Medikal ve Profesyonel tüm kullanım noktalarında küçük alanlarda bile birinci sınıf fitness merkezleri oluşturmakta.

Detaylı bilgilere sportsart.com.tr adresinden ulaşılabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir