Kırışıklık Kremleri Cildi Genç Gösterirmi

Kırışıklık Kremleri Cildi Genç Gösterirmi

Kırışıklık kremleri gerçekten çizgi ve kırışıklıkları azaltıyor mu? Cevap birçok faktöre bağlı:

Birçok kırışık giderici losyon, krem güneş ışığından kaynaklanan çizgi ve kırışıklıkları yok ettiğini iddia eder. Bu ürünler bilimsel olarak test edilmemiş maddeler içerebilir ya da kullanım süresi etkisini değiştirebilir.

Kırışıklık Kremlerinin İçerikleri

Kremlerin etkisi içeriklerine göre değişir. Sağladığı A vitamini desteği ile retinol, şeker içeren meyvelerden elde edilen hydroxy asitleri, hücrelerdeki enerji üretimini dengeleyen koenzim Q10, her hücrede bulunan peptit, kolajen üretimi ve nem sağlaması ile kinetin, iltihaplanmayı önleyici çay özleri kremlerin içinde bulunan maddelerdendir.

Garantisi Yok!

Tıbbi olarak bir değeri olmayan krem ve losyonlar kozmetik olarak adlandırılıyor. Bu yüzden kozmetik ürünleri ciddi güvenlik testlerinden geçirilmeyebilir. Bir kırışık kremi alırken ve kullanırken şunlara dikkat etmenizde fayda vardır:

İçeriği olmayan kremler daha basit ürünler olabilir, bu yüzden etkisi kısa süreli ya da sınırlı olabilir.
Araştırmalar bazı ürünlerin daha etkili olduğu göstermiştir. Fakat kozmetik ürünlerin sıkı denetim ve testlerden geçmemiş olabileceğini göz ardı etmeyin.
Fiyatın kremin etkisiyle bir ilişkisi yoktur. Pahalı bir krem daha ucuz olandan daha etkili olacak diye bir kural yoktur.
Ürünün etkisini ancak birkaç haftada düzenli kullanım ile görebilirsiniz. Eğer kullanmaya ara verir ya da düzenli kullanmazsanız cildiniz tekrar eski haline döner.
Bazı ürünler ciltte kızarıklık, yanma gibi etkiler yaratabilir. Yan etkilerinden korunmak için kullanma talimatına uyarak kullanılmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir