Moldova Business Week Etkinliğine 56 Ülkeden Firmalar Katılacak

Moldova’nın en önemli ekonomik etkinliği 2017 Moldova Business Week 3-6 Ekim 2017 tarihlerinde düzenlenecek. Etkinliğe davet edilenler arasında 39 ülkenin üst düzey temsilcisi ve 56 ülkenin firması yer alıyor.

Etkinlik programı, 50 konuşmacının, yaklaşık bin katılımcının önünde, konuşma yapması ve 12 tartışma oturumuna bölünmüş 30 iş etkinliğini kapsamaktadır.

Girişimciler, Moldovalı ve yabancı yatırımcılar ile devlet kurumları temsilcileri yatırım ve ihracat gibi en önemli konuları ele almak üzere döneminde bir araya gelecektir.

Ayrıca, etkinlik kapsamında, Moldova İtalyan İş Forumu, İhracatçılar Forumu, 5 adet B2B oturumu, gıda ve tarım sanayi, tekstil ile deri ve ayakkabı sektörlerindeki büyük üretim tesisleri ziyareti gerçekleştirilecek olup özelleştirilecek varlıkların tanıtımı yapılacak.

Ekolojik ürünlerin tanıtımı, geleneksel ve organik ürünlerin çevrimiçi tedarikinde üretici ile tüketici arasındaki iletişimi ve bunlara ilişkin dijital içerik amaçlı Moldova Ekolojik Ürünleri – Online Platformu 4 Ekim’de başlatılacak.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir