FIFA 18 ne zaman çıkacak Türkiye Ligi Olacak mı

FIFA 18 ne zaman çıkacak Türkiye Ligi Olacak mı

FIFA 18 Eylül ayının sonlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC platformları için satışa sunulması bekleniyor.

Pek çok lig, kupa futbol kulübü, futbolcu ve milli takımların isim hakkı satın alınarak oyunda kullanılmıştır. Ayrıca FIFA Dünya Kupası, Avrupa Futbol Şampiyonası ve Şampiyonlar Ligi turnuvalarıda oyuna dahil edilmiştir.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun EA Sports şirketiyle yaptığı lisans anlaşması 3 sezonluktu ve bu anlaşma bitti. FIFA 18’de isim hakları alınırsa Türkiye ligi oyunda yer almaya devam edecek. Tüm dünyada milyonlarca kullanıcının tercih ettiği oyun sayesinde Türk kulüpleri reklamlarını yapmış oluyor. Bu tür oyunlarda Türkiye liginin olması aynı zamanda Türkiye Liginin bilinirliğine katkı sağlıyor ve değer katıyor.

FIFA 18’de Journey adlı hikaye modunun 2. sezonu bulunacak. Journey modu bir futbolcunun gözünden Premier League kulüplerinde top koşturmayı mümkün hale getiriyor. Maçlar sırasında bazı görevler veriliyor ve belirli bir gol veya asist sayısıya ulaşılması isteniyor. Senaryoda verilen kararlar oyuncu Alex Hunter’ın kaderini etkiliyor ve hikayenin gidişatı değişebiliyor. 10 milyondan fazla kişinin bu modu oynadığı belirtilirken Ultimate Team oyuncuları her yıl yüzde 10 oranında arttış gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir