Sakarya Üniversitesi Bağış Platformuyla Öğrencilere ve Depremzedelere Bağış Yapabilirsiniz

Sakarya Üniversitesi Bağış Platformuyla Öğrencilere ve Depremzedelere Bağış Yapabilirsiniz

SAÜ Bağış Platformu; öğrenci eğitimine, bilimsel araştırma ve toplumsal hizmet odaklı projelere, toplumun her kesiminin dilediği tutar ile maddi destek verebileceği, projelerin duyurulmasına katkıda bulunabileceği ve hatta gönüllü olarak projelere dahil olabileceği internet sitesi tabanlı bir platformdur.

Platform üzerinden gönlünüzden geçen miktarda yapacağınız bağışlarla öğrencilerin eğitimine, bilimsel araştırma ve toplumsal hizmet odaklı projelerine destek olabilirsiniz. Final haftası kütüphanede çalışan bir öğrencinin çorbası ve kahvesini ısmarlayabilirsiniz. Yaşadığımız deprem felaketinde zarar gören öğrenciler için yapacağınız bağışlarda, bağış şartı olarak Deprem seçeneğini seçiniz.

Bağış SAÜ ile lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri, öğrenci toplulukları, araştırmacılar bilimsel, kültürel ve spor faaliyetleri için Bağış SAÜ ekibinin desteği ile kendi projelerini oluşturabilirler. Projeleri için maddi destek sağlayabilir, çalışmalarını duyurabilirler hatta ilgilenenlerin projelerine fiziksel katkıda bulunmalarını isteyebilirler. Toplanan maddi destek SAÜ Vakfı’nın sahip olduğu statü olmadan aktarılır. Proje tamamlandıktan sonra destekçilere ve proje ile ilgilenen kişilere detaylı bir rapor iletilir.

sakarya.edu.tr/bagis.php
adresinden kredi kartı ile bağış yapılabilir.

Yapılan bağış tutarı sayfada güncel olarak belirtilmektedir.

Bağışınız şartlı ise bağış türü Burs, Eğitim, Yemek, Araştırma-Geliştirme, Deprem, Öğrenci Kulüpleri (Her hangi bir kulübe destek vermek istiyorsanız lütfen belirtiniz), Diğer (Bağışınızın hangi şartlarda kullanılmasını istediğinizi lütfen belirtiniz)

Ayrıca aşağıda belirtilen Sakarya Üniversitesi Ziraat Bankası hesabına doğrudan para gönderebilirsiniz.
SAKARYA ÜNİVERSİTESİ VAKFI
TR260001002364976261125001

Herhangi bir soru ve destek talepleriniz için +90 264 295 5030 numaralı telefona ulaşabilirsiniz.

Bağış makbuzu isteyen kişi ve kuruluşlar vakif@sakarya.edu.tr adresine iletebilirler.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir