Türkiye’de İlk Kez Sabit Telefon Numarası Cep Telefonuna Taşınıyor

Türkiye'de İlk Kez Sabit Telefon Numarası Cep Telefonuna Taşınıyor

Vodafone, yenilikçi bir çözüme imza attı. Sabit telefon hatlarına ait numaraları cep telefonuna taşıyarak Türkiye’de ilk kez sabit hat ile cep telefonu birleştirilerek sabit telefonlara gelen aramaları mobil hatlara aktarıyor. Bu servis için ayda 1 TL ek ücret ödenecek.

Vodafone Tek Telefon servisi, çağrı yönlendirme grubu özelliğiyle sabit telefon numarasına gelen aramalar, önceden tanımlanmış mobil numaralara iletiliyor. Gruptaki bütün mobil telefonlar, yapılmış olan ayara göre aynı anda veya sırayla çalabiliyor.

Otomatik Çağrı Yanıtlama özelliği ile sabit telefon numarası aradığında, aramanın istenilen firma kontağına doğrudan iletilebilmesi için arayan kişiye menü özelliği ve kaydedilebilen anonslar ile farklı yönlendirme seçenekleri sunulabiliyor. Bu sayede firmalara telesekreter hizmeti de sağlanmış oluyor.

Arama Sıralandırma özelliği ise sabit telefon numarasına yapılan aramaların iletildiği mobil numaranın meşgul olması durumunda, gelen aramaların sıraya alınmasını ve bir görüşme bittikten sonra diğerinin alınmasını sağlıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir